Ingrediënten
- 500 gram in stukken gesneden rundvlees
- Daily rijstolie
- 1 eetlepel Daily rijst ketan beras
- 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen)
- 1/2 pijpje Vanka-Kawat kaneelstokjes
- 2 theelepels citroensap
- 1 stukje foelie
- 1/2 theelepel Vanka-Kawat kruidnagel gemalen
- 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe)
- 1/2 eetlepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten)
- 1 theelepel Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma)
- 1 eetlepel Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander)
- peper en zout
- water
Bereidingswijze
Meng het citroensap met 1 kopje water en wrijf het vlees ermee in. Bak het vlees in wat rijstolie gaar en voeg er de specerijen aan toe en bak ze samen met het vlees.
Voeg de rauwe rijst toe en laat het geheel doorkoken. Roer dit goed door en voeg er de cocoscréme (santen) aan toe.
Laat het geheel zachtjes doorsudderen tot het geheel ingedikt is.