Pandan poffertjes overgoten met saus en geraspte kokos.
Ingredienten:
- 400 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 blik evaporated coconut milk Nature’s Charm
- 6 eetlepels raapolie Daily
- enkele druppels groene kleurstof pandan
- 3 eieren
- geraspte kokos Kokki Djawa
- 50 cc water
Bereidingswijze:
Maak van de ingrediënten een lichtgroen beslag.
Vet de poffertjespan in met olie en giet het beslag in een spuitfles.
Zet de pan op matig vuur.
Vul de kuiltjes een derde met beslag. Wacht tot de poffertjes aan de bovenkant droog zijn, draai ze daarna om met een vork of satéprikker.
Pandan cakes overgoten met saus en geraspte kokos.
Ingredienten:
- 400 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 blik sweetened coconut milk Nature’s Charm
- 100 ml raapolie Daily
- enkele druppels groene kleurstof pandan
- 3 eieren
- geraspte kokos Kokki Djawa
Bereidingswijze:
Maak van de ingrediënten een lichtgroen beslag.
Vet cakevormpjes in met olie en giet een derde van het beslag in de vormpjes.
Plaats in het midden van de 180 graden voorverwarmde oven de vormpjes en bak ze in 12 tot 15 minuten.
Met één van de Nature’s Charm sauzen krijgen de poffertjes en cakes een Tropische smaak en uitstraling. Garneren met geraspte kokos, stukjes ananas, lychee, mango.
Vele variaties mogelijk. Veel succes met het bakken en versieren (en opeten)!