• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Varkensvlees Babi Ketjap (variant 1)

Ingrediënten

  • 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees
  • 1 fijngesneden ui
  • Daily rijstolie
  • 1 kopje Ketjap A ketjap A manis kentel
  • 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta
  • 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe)
  • 1 schijfje Vanka-Kawat kentjoer gesneden
  • 1 bouillonblokje
  • peper
  • water

Bereidingswijze

Braad het vlees in rijstolie tot het bruin is. Haal het vlees weer ut de pan.

Fruit de knoflookpasta en ui en voeg, als het een bruin kleurtje heeft, de peper, het bouillonblokje, de djahé en de kentjoer toe.

Voeg het vlees toe en giet hierna scheutje voor scheutje de ketjap erbij. Let op dat het niet gaat verbranden, ketjap heeft namelijk de neiging snel te verbranden! Blijf dus omroeren.

Voeg het water toe tot het vlees onderstaat en laat het geheel ongeveer 3/4 tot 1 uur sudderen tot het gaar is. Af en toe omroeren.