Roast Red Pork
- los 1 zakje roast red pork kruidenmix op met 3/4 kopje water
- marineer 1/2 kg varkensvlees met de kruidenmix in stukjes van ongeveer 44×10 cm
- laat de marinade 2-3 uur intrekken
- bak op 200 graden Celsius gedurende 20 minuten of grill (charcoal) well-done
- snijd het vlees dun Hors D’oeuvre (als bijgerecht), als garnering voor Chop Suey (Tjap = gemengd Tjoi = groente), bij noodles of bij (gebakken) rijst
- TIP: geef het vlees in een bapao een heerlijk specifieke smaak
Teriyaki Spare Ribs
- los 1 zakje roast red pork kruidenmix op met 1/2 kopje sinaasappelsap
- voeg twee eetlepels ketchup en 1 eetlepel suiker toe
- marineer 1 kg (2,2 lbs) spareribs met de kruidenmix in gewenste grootte
- laat de marinade 2-3 uur intrekken
- bak op 200 graden Celsius gedurende 20 minuten of grill (charcoal) well-done