• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Chocolade fudge

Fudge met noten en kokos

Ingrediënten

  • 150 gram condensed coconut milk (art. 779 of art. 781)
  • 150 gram pure chocolade
  • 150 gram notenmix (ongezouten)
  • 25 gram geraspte kokos (art. 5115)

Bereidingswijze

  • Chocolade in kleine stukjes hakken.
  • Een schaal (vierkant (20 x 20) of rechthoekig (15 x 25) met bakpapier bedekken.
  • De gecondenseerde kokosmelk met de chocolade op een laag vuur smelten in een steelpannetje tot je een dikkige massa hebt en de chocolade volledig is gesmolten.
  • Meng de notenmix en geraspte kokos door de massa en verdeel deze mix in de ovenschaal.
  • Strijk de bovenkant glad met de achterkant van een eetlepel.
  • Zet de overschaal voor minimaal 4 uur in de koelkast.
  • Daarna kun je de fudge in stukjes snijden en serveren.