Ingrediënten
- tempeh of Daily tahoe / tofu
- dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe sajoer lodeh
- of Sarirasa boemboe sajoer lodeh
- Daily rijstolie
- Nutco cocosmelk
- Daily bamboo plakjes
- 1 kool
- (sperziebonen) Daily kouseband (diepvries)
- water
Fruit de kruidenmix (boemboe) in 2 eetlepels olie. Voeg hier 650 ml water aan toe. Voeg de bambooshoots, de in stukjes gesneden sperziebonen (of de Daily kouseband), spitskool en tahoe of tempeh toe. Voeg de santen met het water of 200 ml Nutco cocosmelk toe. Breng het geheel aan de kook en laat het gaar sudderen. Zorg ervoor dat de groenten knapperig blijven. Dit gerecht wordt met veel vocht gegeten.
TIP: goed te combineren met één van onze andere Kokki Djawa, Sarirasa of Koningsvogel boemboes zoals opor, bali of sambal goreng. Met de rijsttafelmix van Kokki Djawa is dit gerecht compleet.
Serveer er één van onze sambals bij.