Ingrediënten
- 250 gram in dunne lapjes gesneden varkensvlees
- 3 fijngesneden uien
- Daily rijstolie
- 1 hard gekookt ei (per persoon)
- in plakken gesneden Daily tahoe / tofu
- 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen)
- 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta
- 10 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten
- 1 stukje Flowerbrand trassi bakar
- 1 blaadje Vanka-Kawat daon salamblad
- Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen
- 1 theelepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten)
- peper en zout
- water
Bereidingswijze
Bak de stukken tahoe in rijstolie en laat ze uitlekken. Bak daarna het vlees.
Meng de ui, knoflookpasta, trassi en de kemiri goed door elkaar en fruit ze in rijstolie. Voeg hier het voorgebakken vlees, het blaadje daun salam en het kopje cocoscréme (santen) aan toe.
Verdun het met wat water, temper het vuur en laat de saus goed in het vlees trekken. Voeg er als laatste de gebakken tahoe en de eieren aan toe.