Ingrediënten
- 500 gram in dobbelstenen gesneden varkensvlees
- Daily rijstolie
- 2 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta
- 2 kopjes Dhillon cocoscréme (santen)
- 1 stukje Flowerbrand trassi bakar
- 2 blaadjes Erawan purutblad gedroogd
- 1 stengel Vanka-Kawat sereh gras (diepvries)
- 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten
- 1 schijfje Vanka-Kawat laos (galanga) (diepvries)
- 1 theelepel Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander)
Bereidingswijze
Snijd het vlees in dobbelsteentjes en meng het met de knoflook, trassi, fijngestampte kemirinoten, laos, koriander en laat het een half uur intrekken.
Braad het gekruide vlees in de rijstolie en voeg er de cocoscreme (santen), djeroek(purut)blaadjes en sereh aan toe.
Laat het vlees garen tot het vocht is ingekookt.