• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Rundvlees Sapi Tjampur Malang

Ingrediënten

  • 750 gram in blokjes gesneden rundvlees
  • 3 grote in ringen gesneden uien
  • Daily rijstolie
  • 1,5 eetlepel Ketjap A ketjap A manis kentel
  • 5 geschilde en in blokje gesneden aardappelen
  • 1 in blokjes gesneden paprika
  • 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta
  • 1 stukje Flowerbrand trassi bakar
  • 1 eetlepel bloem
  • 1/2 theelepel Vanka-Kawat kruidnagel gemalen
  • peper en zout
  • 1/2 liter water

Bereidingswijze

Fruit in wat rijstolie de trassi, knoflookpasta en de uien tot de uien bruin zijn. Voeg hier het vlees, de paprika en de kruiden aan toe.

Voeg er als het vlees bruin is de stukjes aardappelen, water en de ketjap aan toe. Laat het geheel op een klein vuur in 1/2 tot 3/4 uur gaar sudderen.

Voeg er als laatste de met water gemengde bloem aan toe en laat het inbinden.