• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Rundvlees Rempah Banka

Ingrediënten

  • 250 gram gehakt (half om half)
  • 1 ei
  • Daily rijstolie
  • 1 theelepel citroensap
  • 100 gram Kokki Djawa cocos geraspt
  • 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta
  • 1 theelepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten)
  • 3 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander)
  • 1/2 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga)

Bereidingswijze

Meng het gehakt (rempah betekent dat er gemalen vlees wordt gebruikt) met het ei, alle kruiden en de cocos goed door elkaar en maak er kleine driehoekjes of balletjes van.

Bak ze in de rijstolie aan beide zijden/rondom knapperig bruin.